Voordat wij ons gespecialiseerd hebben tot restauratoren van antiek meubilair en gerelateerde objecten, hebben wij een vooropleiding genoten in de ambachtelijke en traditionele fijne houtbewerking en vervaardiging van meubelen.

Met toegang tot vele exclusieve (exotische) houtsoorten en materialen & onze ideeën en creativiteit de vrije loop te laten, zijn wij in staat om een ontwerp naar de persoonlijke wensen van de opdrachtgever op papier te zetten, uit te werken en dit in goed overleg te verwezenlijken tot unieke objecten!

Daarnaast houden wij ervan om antieke onderdelen/voorwerpen en modern te combineren in één object. Dit levert bijzonder fraaie en unieke meubels, lampen, etc. op, welke een lust zijn voor het oog.

Op onderstaande foto's is de vervaardiging van een massieve Iepenhouten kist te zien. De kist is volledig geconstrueerd met traditionele houtverbindingen, voorzien van robuust ijzeren beslag en afgewerkt met rauwe lijnzaadolie.

Op de andere foto's is het gietijzeren frame van een antieke mangel te zien, waar tussenin een opmaat gemaakt modern klepbureau is geplaatst.