Michiel van Asten
… liet op het Grafisch Lyceum al zien dat hij creatief van aard was. Zijn passie voor historie en antiek bleef echter trekken. Op het Hout & Meubileringscollege te Amsterdam leerde hij zelf meubels maken en specialiseerde zich in het restaureren van meubels.
In de zes jaar die daarop volgden bracht hij zijn kennis ruimschoots in de praktijk bij Chris van Damme antiekgroothandel. In 2005 besluit Van Asten als gediplomeerd restaurator zijn eigen atelier op te richten.


Koos Belder
… hield zich van jongs af aan al bezig met het bewerken van hout. Na een timmer- & bouw opleiding op de middelbare school, wilde hij zich specialiseren in de fijnere houtbewerking. Op het Hout- & Meubileringscollege te Amsterdam volgde hij een vierjarige opleiding tot ambachtelijk meubelmaker en gedurende het laatste jaar ontwikkelde zich de passie voor antieke meubelen. Een tweejarige specialisatie opleiding in de restauratie van antieke meubelen op hetzelfde college bleef daarop niet uit.
Om de punten op zijn i te gaan zetten besloot hij een éénjarige opleiding te gaan volgen in Engeland aan het West Dean College & behaalde in Juli 2010 zijn "Professional Development Diploma in the Conservation of Furniture and Related Objects".

Gedurende de stageperiode van Koos Belder bij Michiel van Asten was er vanaf dag één een goed samenwerkingsverband. Na het afronden van zijn studie, werd hem door van Asten het aanbod gedaan om de krachten van hun kennis en vaardigheden te bundelen in Restauratie atelier Van Asten V.O.F.